Sanal Pos

En İyi Sanal Pos Firması

En iyi sanal pos firması seçerken fiyatlandırma, komisyon oranları, raporlama, entegrasyon, müşteri desteği ve kullanabilirliğine dikkat etmeniz gerekir. Sanal pos firması seçmek, hem yeni hem de deneyimli küçük işletme sahiplerinin vereceği en önemli kararlardan birisidir. Bir e-ticaret veya sosyal medya mağaza sahibi sanal pos firması seçiminde müşterilerinden ödemeyi birden fazla kanaldan alabilmeyi hedeflemelidir. Web site sahipleri için tahsilat adımında ödeme sayfası yeterli olabilirken, sahada satış yapan işletmeler için mobil cihazı posa çeviren sistemler gerekebilir.

En iyi sanal pos firması öncelikle güvenilir, kullanımı kolay ve hızlı bir hizmet sunması gerekmektedir. Ayrıca, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak çeşitli ödeme seçenekleri ile entegreli çalışabilen sistemleri olmalıdır. En iyi sanal pos firmasının seçerken ödemelerin güvenli bir şekilde işlemesi ve hızlı bir şekilde gerçekleşmesini beklemeniz gerekir. Ayrıca kolay ödeme takibi, sms veya bildirim sistemi, geri iade ve muhasebe işlemleri gibi özelliklerin yer aldığı kolay ve kullanışlı paneli de bulunmalıdır.

Sanal Pos Firması Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli

Sanal pos firmasının, müşterilerinin ödemelerini kolayca iptal edebilmeleri veya değiştirebilmeleri için gerekli olan özellikleri de sunması gerekmektedir. Aynı zamanda müşterilerinin ödemelerini kolayca takip edebilmeleri için gerekli olan özellikleri de sunması gerekmektedir. En iyi sanal pos firmasının, müşterilerinin ödemelerini kolayca iade etmeleri için gerekli olan özellikleri de sunması gerekmektedir.

Sanal pos firmaları, bilgisayarların, tabletlerin veya akıllı telefonların pos cihazı veya ödeme alma donanımı olmadan kart ödemelerini işleme koymasına olanak tanıyan web uygulamalarıdır. Aşağıda yer alan bilgilere göre en iyi sanal pos firmasını seçebilirsiniz;

  1. Fiyatlandırma:  Sanal pos sağlayıcıları, anlaşılması kolay, rekabetçi ve doğrudan fiyatlandırma sunmalıdır. Aynı zamanda işlem hacmine göre sunulan farklı komisyon oranlarının bulunup bulunmadığı gibi tüm fiyatlandırmaları açıkça belirtmelidir.
  • Raporlama: En iyi sanal pos firmaları ödeme sistemi dışında envanter yönetimi, satış gibi verileri de sunmasıyla satışlarınızı ileriye taşımaya yardımcı olmalıdır. Bu sistemler, satışların ne durumda olduğunu her yerden ve her zaman kontrol edebilmeyi sağlamalıdır. Bu, mağazanızdan uzaktaysanız net satışları, işlem sayılarını, ortalama satış değerini ve toplam müşteri sayısını gerçek zamanlı olarak doğrudan telefonunuzdan veya tabletinizden kontrol edebilmeniz gerektiği anlamına gelir.
  • Entegrasyon: Sanal pos entegrasyonu kavramına aşina değilseniz, esas olarak ödeme almak için kullanılan sistemlerin birbirleri ile bağlantılarının yapılması anlamına gelir. Bu bir web sitesinin ödeme sistemini oluştururken api bağlantıların kurulması için php ve html bilgisinin olması gerektiği anlamına gelir. Ancak çoğu zaman sanal pos firmaları bu entegrasyonlarda size yardımcı olur veya kendi geliştirdikleri eklentilerin kurulumunu sağlamaktadırlar.
  • Destek: Başlangıç ​​olarak, ister telefon, ister e-posta veya canlı sohbet yoluyla olsun, 7/24 bir desteğin sanal pos firmaları tarafından sunulması zorunluluktur. En acil sorularınızı makul bir süre içinde yanıtlamak için birisi her zaman hazır bulunmalıdır. Gerekli müşteri desteğine sahip olmamak, işlemlerin kabul edilememesine ve satış kaybına neden olabilir. Bu destek sınırsız olmalı ve hiçbir ek ücret ödemeden sağlanmalıdır. İnternet ve artık çok sayıda inceleme sitesiyle, hangi POS sistemlerinin en iyi müşteri desteğini ve hizmetini sağladığını belirlemek her zamankinden daha kolaydır.
  • Kullanılabilirlik: Bir POS sistemi seçerken, kurulumunun ve kullanımının basit olduğundan emin olun. Kurulum sürecini kendiniz yönetebilmelisiniz ve çalışanlarınızı eğitmek saatler değil dakikalar almalıdır. Bir POS sistemi, öğrenmesi kolay ve kullanımı zevkli sezgisel bir arayüz sunmalıdır. Envanteri içe aktarmaktan çalışanları yönetmeye ve satış verilerini çekmeye kadar her şey basit ve gerçekleştirilmesi kolay olmalıdır.

En iyi sanal pos firmaları, tüm kredi kartları veya banka kartları ile ödeme yapmak için kullanılan ödeme sistemlerini sağlayan firmalardır. Bakiyem ödeme çözümleri olarak güvenli ve hızlı bir şekilde müşterilerinizden ödeme alabilmeniz için yenilikçi çözümler sunmaktayız. Sanal pos hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak için  https://bakiyem.com/hizmetlerimiz/sanal-pos sayfamızı ziyaret edebilir, iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

[Toplam: 1 Ortalama: 5]

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu