Tahsilat

Kredi Kartı ile Tahsilat

İçindekiler

Kredi kartı ile tahsilat, elden nakit veya çek gibi fiziksel ödeme yöntemleri yerine sanal pos veya online ödeme sistemlerine yerini bırakmaya başlamıştır. Günümüzde fiziksel para taşıma yerine geçen kredi kartları ile pos cihazı bulunan tüm işletmelerden hızlı ve güvenli ödeme yapabilmekteyiz. İster fiziksel ister çevrimiçi bir işletmeniz olsun artan kredi kartı kullanımı neticesinde mal ve hizmet karşılığında ödemeleri kart ile kabul etmeniz ve sanal pos kullanmanız bir zorunluluk olmuştur.

İşletmelerin kredi kartı ile tahsilat yapabilmesi için fiziksel pos cihazı ve elektronik ödemeler için ise sanal pos sistemi kullanması gerekmektedir. Kredi kartı ile tahsilat sisteminde, bayilerinizin ve müşterilerinizin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayacak bir aracı ödeme kuruluşu ile çalışmanız oldukça önemlidir. ERP entegrasyonu, raporlama, ödeme takibi, komisyon oranları ve ödeme hatırlatma gibi özellikler göz önüne alınarak tercih yapılmalıdır.

Kredi Kartı Tahsilat Sistemi Nedir?

Kredi kartı tahsilat sistemi, bir kredi kartı kullanıcısının kredi kartı ödemelerini kolayca yönetmesini sağlayan bir sistemdir. Sistem, kullanıcının kredi kartı ödemelerini kolayca yönetmesini sağlayan bir arayüz, ödeme işlemlerinin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan güvenlik önlemleri ve kullanıcının kredi kartı ödemelerini takip etmesini sağlayan raporlama özellikleri gibi özellikleri içerir. Kredi kartı tahsilat sistemi, kullanıcıların kredi kartı ödemelerini kolayca yönetmesini ve kontrol etmesini sağlar.

Kredi kartı tahsilat sistemi, bir satıcının müşterilerinden kredi kartı ile ödeme almak için kullanabileceği bir ödeme yöntemidir. Kredi kartı tahsilat sistemi, birçok farklı şekilde kullanılabilir. Örneğin, bir işletme, fiziksel bir mağazada veya restoranda müşterilerden kredi kartı ödemelerini almak için bir POS sistemini kullanabilir. İnternet üzerinde satış yapan bir işletme ise, çevrimiçi ödeme ağ geçitleri aracılığıyla müşterilerden kredi kartı ödeme sistemi ile ödeme kabul edebilir.

Kredi Kartı ile Tahsilatın Avantajları

Müşterilerinizin tercih ettiği ödeme yöntemine uyum sağlamak adına kredi kartı ile tahsilat kabul etmenin birkaç ek avantajı vardır. Birincisi, müşteriler kredi kartıyla alışveriş yaptıklarında nakit ödemeye göre daha fazla harcama yapabilirler. İkincisi, nakit taşımayan müşterinizden tahsilat gecikmemesi için kredi kartı ile ödeme kabul edebilirsiniz.

  • Bakiyem Sanal Pos: Müşteri ve bayilerinizden tüm banka kartı ve kredi kartı ile ödeme alabilmenizi sağlar. Böylece farklı bankaların farklı kredi kartları için ayrı ayrı pos cihazına ihtiyaç duymadan tek bir POS cihazı ile kredi kartı tahsilatınızı yapabilirsiniz.
  • Bakiyem Link ile Ödeme: Kredi kartı tahsilatı yapmak istediğiniz müşteri veya bayinize SMS ya da E-posta ile göndereceğiniz tahsilat linki ile ödeme alabilirsiniz. Müşterinize ilettiğiniz tahsilat linki ile nerede olduğu fark etmeksizin hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme alabilirsiniz.
  • Bakiyem QR Kod: Özel geliştirilmiş sistem ile müşterileriniz için ödeme alabileceğiniz QR kodu oluşturabilir ve gönderebilirsiniz. Müşteriniz bu QR kodunu telefonunun kamerası ile okutarak çıkan bağlantı linkinden kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapabilirler.

Kredi Kartı ile Tahsilat Sistemine Nasıl Başvuru Yapılır?

Bakiyem kredi kartı ile tahsilat sistemi ile bayi ve alt bayilerinizden ödemelerinizi tüm banka kredi kartlarından kurulum ve aidat ücreti ödemeden alabilirsiniz. SMS ve E-posta aracılığıyla gönderilen Bakiyem tahsilat linki ile bayi, alt bayi veya müşterilerinizden kredi kartı ile tahsilat kabul edebilirsiniz. Taksitli ödeme imkanı sunabileceğiniz müşterilerinizden kredi kartı tahsilat sistemi ile son derece hızlı, kolay ve güvenli tahsilat ortamı sunabilirsiniz.

Kredi kartı veya banka kartıyla online tahsilat yapabilmenize olanak tanıyan Bakiyem gibi sanal pos hizmeti sunan sağlayıcılara başvuru yapabilirsiniz. Bu bağlantıya tıklayarak ekranda istenilen bilgileri doldurun. En kısa sürede müşteri temsilcimizden gerekli yönlendirme için e-posta veya çağrı alarak süreci tamamlayabilirsiniz.

[Toplam: 1 Ortalama: 5]

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu