Tahsilat

Linkle Tahsilat

İçindekiler

Linkle tahsilat, işletmelerin pos cihazı kullanmadan uzaktan ödeme alabilmesi kullandığı bir ödeme arayüz bağlantısıdır. Linkle tahsilat işleminde ürün veya hizmet ödemesi almak için link (URL) oluşturulmaktadır. Ödeme bağlantısı olarak da bilinen linkle tahsilatta oluşturulan bağlantı SMS, elektronik posta veya iletişim araçları ile ödeme alınacak kişiye iletilir.

Linkle tahsilat, fiziksel olarak ödeme alma durumu olmayan yurtdışına satış yapan işletmelerin, sosyal medya satıcılarının veya uzakta bulunan B2B işletmelerin tercih ettiği bir yöntemdir. Uzaktan ödeme alma işlemini kolaylaştıran linkle tahsilat işleminde müşteri kendisine iletilen URL bağlantısından kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapabilmektedir.

Linkle Tahsilat’ın Kullanım Alanları

Linkle tahsilat, web sitesi veya uygulama olmadan müşterilerinizden ödeme almak için oluşturulmuş bir tahsilat sayfası bağlantısıdır. Sanal pos alt yapısı ile çalışan ve uzaktan tahsilat yapmak için tasarlanmış olan linkle tahsilat sayfasına bağlantı ulaşılabilmektedir.

Linkle tahsilat, özellikle sosyal medyada satış yapan butik mağaza sahiplerinin müşterilerinden alacakları ödemeler için tahsilat bağlantısı oluşturur. Oluşturulan tahsilat sayfasının bağlantı linki mesaj, sms veya e-posta yolu ile karşı tarafa iletilerek kredi kartı veya banka kartı ile ödeme tahsil edilir. 

Linkle Tahsilat Nasıl Yapılır?

Linkle tahsilat işlemi, sanal pos ödeme çözümleri ile geliştirilmiş bir URL bağlantısından ödeme sayfasına yönlendirilen özel bir sistemdir. Link ile tahsilat işleminde işletmeler, ödeme alacakları müşteri veya alt bayileri için fiziksel olarak yanında bulunmasına gerek kalmadan uzaktan tahsilat yapabilmektedirler.

Bakiyem Linkle Tahsilat

Bakiyem linkle tahsilat hizmeti ile işletmelere özel bir panel sunmaktayız. Kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaptığınız yönetici panelinden “Ödeme linki oluştur” menüsüne giderek ödeme bağlantısını oluşturabilirsiniz. Ödeme bağlantısını SMS, elektronik posta veya farklı iletişim araçları ile karşı tarafa iletebilir, kredi kartı ya da banka kartı ile ödemeyi tahsil edebilirsiniz.

Bakiyem linkle tahsilat yapmak için iletişim sayfamızda yer alan formu doldurabilir, 0850 885 35 14 numaralı çağrı merkezimizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

[Toplam: 166 Ortalama: 1.1]

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu