Ödeme

Yurtdışından Ödeme Almak

İçindekiler

Girişimciler tarafından yurtdışından ödeme almak nasıl olacak uzun zamandır en merak edilen konuların başında gelmeye devam ediyor. Dünya üzerinde her ne kadar oldukça yaygın bir halde olsa bile ülkemizde bazı ödeme sistemlerinin kullanımlarına izin verilmiyor. Bu yüzden de birçok girişimci yurtdışından gelen ödemeleri nasıl alabileceklerini araştırıyor. Bu süreç içerisinde hızlı, kolay ve pratik bir şekilde para çekme işlemlerini güvenli olarak yerine getirmek isteyen kişilerin ödeme sistemi sağlayan sitelerden yardım almaları gerekiyor.

Birçok sistemde ABD doları, Euro, İngiliz Sterlini gibi birçok para birimi ile işlemler yapılabiliyor. Genel olarak birçok şirket ve firma için bu durum önemli olsa bile bir yandan da freelancer olarak çalışan ya da eticaret hizmetlerinde bulunan sanal mağaza sahipleri için önemli olarak dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Bakiyem ile Yurtdışından Ödemelerinizi Güvenle Alın

Bakiyem ile yurtdışından ödeme almak artık çok kolay olacak. Oldukça hızlı, kolay, güvenilir ve pratik bir işlem olmasının yanı sıra düşük maliyetler ile hizmetlerin sunulmasından dolayı farklı büyüklüklerde yer alan firmalar için online ödeme çözümleri üretiyor. Online ödeme çözümleri sırasında müşteriler için sunduğu avantajların yanı sıra uygun fiyatlar ile ödeme alma sürecinin kolay hale gelmesine yardımcı oluyor.

Bakiyem ile yurtdışından ödeme almak bir hayli kolay olurken bir yandan da sanal pos hizmetleri veriyor. Anlık olarak başvurular sonucunda genç girişimcilerden ülkemizdeki birçok alanda hizmetlerine devam eden sanal mağaza sahipleri için fırsat sunuyor.

Yurtdışı Sanal Pos Başvurusu

Yurtdışı sanal pos başvurusu yapanlar için artık her şey çok olacak. Tüm bankalara ait kredi kartlarından anlık olarak ödeme alabilmek için tek yapılması gereken şeyin sana posa entegre olmak olduğunu göz ardı etmemek gerekir. Bir yandan kurulum ya da en ufak bir aidat ücretinin olmaması müşterilerin diledikleri an başvurularını yaparak rahatlık ile kullanmalarına olanak sunacak. İsteyen herkes dilediği an kısa süre içerisinde yurtdışı sanal pos başvurusu yaparak üyelik oluşturabilecek. Bir yandan da sanal pos ile alınan tüm ödemelerin ertesi gün müşterilerin hesaplarına aktarılması büyük bir avantaj oluyor.

Müşteriler tarafından tercih edilen ve Bakiyem tarafından sunulan sanal pos avantajları sayesinde tüm müşteriler güvenli ve pratik bir şekilde ödemelerini alabilecekleri gibi, her işlemin çok hızlı olmasından dolayı ödeme almanın keyfine varabilecekler.

Yurtdışından Sanal Pos İle Ödeme Alın

Müşteriler için yurtdışından ödeme almak için hem link ile hem de QR kod ile ödeme fırsatları geliyor. SMS ya da e-posta gönderen müşteriler güvenli bir şekilde anında gelen link ile tahsilatlarını yapabilecekler. Müşteriler her ne kadar uzak lokasyonlarda yer alsalar bile anlık olarak ödemelerini kredi kartı ile yapmaya devam edebilecekler. Bir yandan QR kod ile ödeme alternatifleri kişilerin nerede olursa olsun cihazlara bağlı kalmak zorunda olmadan kredi kartları ile hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde ödeme almalarına olanak sunacak.

Bakiyem sayesinde 7 gün 24 saat boyunca en ufak kesinti olmadan tüm bankalar ile tek tek anlaşma yapmak gibi şartlar bulunmadan müşteriler tüm bankalardan diledikleri an diledikleri gün içerisinde en uygun komisyon oranları ile beraber ödeme alabilecekler. Bu yöntem ile alınan tüm ödemeler sanal mağaza falan olduğu fark etmeden her durum karşısında ertesi gün müşterilerin hesaplarında olacak. Sanal mağazadan, freelancer çalışan tüm herkese kadar birçok kolaylıkları sunan yöntem olurken bir yandan hizmetlerini güvenli, hızlı, pratik ve sorunsuz bir şekilde sunmasından dolayı son zamanların en çok tercih edileni oldu.

[Toplam: 1 Ortalama: 5]

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu